Handhaving voor alle Readyteams.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Handhaving voor alle Readyteams.

Ready 4 op naar de 3e plaats.Ready 1 was zeer tevreden over het resultaat tegen Brunssum. Lucien Cörvers was de man in vorm met een hattrick. Ronald Quadvlieg wist er ook nog 2 zeges aan toe te voegen. Ruud Pessers greep net naast een overwinning. Maar met een gelijkspel tegen Brunssum heeft dit team zich gehandhaafd in de 2e klasse. Eindstand 5-5.

Ready 2 kent momenteel een ietwat moeilijke periode in de competitie. Tegenstander Vijlen liet zich deze keer niet wegspelen. Leo Dorren scoorde 2 maal en Guus Rouwette en Pedro Noteborn ieder 1 maal. Hierdoor bleef de teller steken op een nipte nederlaag: 6-4 voor Vijlen. Gelukkig is ook dit team inmiddels zeker van handhaving in de 3e klasse.

Ready 3 speelde tegen het sterke Sittard. Zowel Jan Bet als Stephan Hämer wonnen ieder 1 keer. Tom Roebroeck kwam niet tot scoren. Eindstand 8-2 voor Sittard. Met nog 1 wedstrijd te gaan is ook dit team zeker van handhaving in de 3e klasse.

Ready 4 speelde tegen Armada uit Horst. Hier zorgde Ready voor een stunt door te winnen van de koploper. Miranda Willems was onverslaanbaar en scoorde een hattrick. Peter Wong won 2 maal en het dubbel maakte de overwinning compleet. Richard Mensch scoorde helaas net niet. Eindstand; 6-4 voor Ready. Hiermee rukt Ready 4 op naar de 3e plaats met nog 1 wedstrijd te gaan.

Ready 5 kon ook tevreden terugkijken op hun wedstrijd. Tegen Kluis behaalde Freddy Tossings een hattrick en scoorde Michel van Etten 2 maal.Het dubbel was eveneens voor Ready. Ruben Cörvers scoorde niet. Eindstand 6-4 voor Ready.
Alle gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

SP-lezing over de Wet Maatschappelijke ondersteuning.

Heren 1 Sibbe MC kampioen en promoveert.

Volgend bericht →