Handtekeningen voor verplaatsen containers.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Handtekeningen voor verplaatsen containers.

Begin 2013 naar Th.Dorrenplein?Hoteleigenaresse Sonja Botterweck is kwaad. "Waarom plaatst de gemeente twee lelijke containers vlak voor mijn deur"? Aannemer Arcadis heeft twee grote containers in de kuil aan de Gosewijnstraat neergezet. In die containers wordt bouwmateriaal opgeslagen dat bestemd is voor rioolwerkzaamheden die worden uitgevoerd in de Jan Deckerstraat.

Sonja Botterweck heeft afgelopen weekeinde bij alle collega horecaexploitanten in het centrum en bij bewoners handtekeningen gevraagd onder een petitie waarin wordt verzocht voor verplaatsing van de containers.

In een reactie zegt Jos Bauer, deelprojectleider Centrumplan, dat meerdere locaties overwogen zijn. Het is van belang dat de werkvoorraad dicht bij het werk ligt, om geen werkbare tijd verloren te laten gaan. In overleg met de VOC worden de containers aangekleed tijdens de kerstperiode. De graffiti op de containers is al door de gemeente verwijderd, aldus Bauer.

Het gebruik van pand Zink op het Th.Dorrenplein door van Boekel eindigt eind van dit jaar. De gemeente gaat in overleg met Arcadis zodat deze aannemer begin 2013 kan verhuizen van de kuil naar het Th.Dorrenplein.

← Vorig bericht

Geen 'Bokkemèrt' op het Walramplein.

Winst voor H.V. Vilt/Bequick C1.

Volgend bericht →