Harmonie Amicitia huldigt liefst 14 jubilarissen

Voorpagina » Toerisme » Harmonie Amicitia huldigt liefst 14 jubilarissen

Afgelopen zondag vierde harmonie Amicitia Vilt haar jaarlijkse Sint Caeciliafeest. Dit was tevens de afsluiting van een prachtig jubileumjaar. De dag werd begonnen met het opluisteren van de H. mis in de parochiekerk van Berg & Terblijt. De mooie, sfeervolle muzikale klanken werden aan het eind van de dienst  beloond met een langdurig applaus van de ongeveer 200 aanwezigen.
Rond het middaguur opende voorzitter Ad Kleinjans het feest in gemeenschapshuis Cascade met een korte terugblik op het afgelopen verenigingsjaar waarna werd genoten van de aangeboden lunch. Vervolgens werden liefst 14 jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit gebeurde in vijf blokken met welluidende muzikale intermezzo’s van enkele jeugdleden en van het saxofoonkwartet dat voor deze gelegenheid in het leven was geroepen.
De jubilarissen, die ook werden gehuldigd door de heer Prevoo van de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen, waren: Jean Grispen (75 jaar), Nico Huntjens (60 jaar), Jen Blom en Martin Martens (50 jaar), Guido en Vivianne Braeken (40 jaar), Karin America, Agnes Blom, Marian Cornelisse, Nettie Duijsings, Vera Lebouille, Corry Sluijsmans, Lian Sporken en Anna Willms (25 jaar).
Foto’s Bert Martens

← Vorig bericht

Andy & Roy door naar halve finale L.V.K.

Toegangsbrug naar Par'Course is instabiel

Volgend bericht →