Harmonie Amicitia speelt voorjaarsconcert

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Harmonie Amicitia speelt voorjaarsconcert

In Cascade op zaterdag 3 maartDe klanken van Carnaval zijn nog maar net verstomd of harmonie Amicitia is al weer druk bezig met de voorbereiding van het voorjaarsconcert dat gaat plaatsvinden op zaterdag 3 maart aanstaande vanaf 19.30 uur in cafë-zaal Cascade te Vilt.
Tijdens dit voorjaarsconcert zal zustervereniging harmonie St. Gertrudis uit Beesel haar opwachting maken en ook concerteren. Deze vereniging staat net als Harmonie Amicitia onder muzikale leiding van dirigent Björn Bus. Deze vereniging had in het verleden, net zoals Amicitia nu, de heer Constant Nuytens als burgemeester! Er zijn dus verschillende overeenkomsten
Voor Vilt is het komende jaar een spannend maar ook uitermate uitdagend jaar. Op zaterdag 20 oktober 2007 gaat de harmonie op concours in de Oranjerie in Roermond. Het voorjaarsconcert is de eerste mijlpaal op weg naar dat concours. Als je dan in de voorbereiding een zo interessante zustervereniging mag begroeten, kan dat alleen maar positief uitpakken.
Primeur tijdens deze avond is de presentatie van Amicitia’s wijn. Mede in het kader van het concoursjaars heeft Harmonie Amicitia een wijn speciaal laten bottelen. De wijnliefhebbers kunnen deze avond voor het eerst kennis maken met de Amicitia wijn.
Na de optredens zal dans en showorkest “Musique Complete” uit Heer het muzikale stokje van de beide harmonieën overnemen en de avond tot in de late uurtjes gezellig maken. Er kan dan naar hartelust gedanst worden. Voor dit evenement is de entree gratis.

← Vorig bericht

Heksengilde Fauquemont

Verslagen en uitslagen van 24 en 25 februari

Volgend bericht →