Harmonie Concordia uit Berg in concourssfeer.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Harmonie Concordia uit Berg in concourssfeer.

Zaterdag 21 oktober neemt harmonie Concordia opnieuw deel aan een concoursHet is alweer een vijftal jaren geleden dat de harmonie uit Berg voor het laatst deelnam aan een concours.
Tijdens het wereldmuziekconcours in Kerkrade wisten de harmonie toen een 1e prijs met promotie naar de 2e divisie in de wacht te slepen, ook werd toen het Limburgs Kampioenschap binnengehaald.
Zaterdag 21 oktober neemt harmonie Concordia uit Berg en Terblijt opnieuw deel aan een concours, dit keer het bondsconcours dat door de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen in de Oranjerie te Roermond wordt gehouden.
Het optreden van Concordia is om 13.45 uur, waarbij de harmonie uitkomt in de 2e divisie.
Op dit moment is men druk bezig met de voorbereidingen, dirigent Sef Pijpers en zijn muzikanten werken hard aan de afwerking van de te spelen muziekstukken.
Op zondag 8 oktober is er nog een laatste toets vooraf aan het concours.
Tijdens het beoordelingsconcert in Ubachsberg worden de muziekstukken nogmaals beoordeeld door een deskundige jury waarna men nog twee weken de tijd heeft om de laatste puntjes op de i te zetten.
Het optreden in Ubachsberg is om 14.00 uur in fanfarezaal de “De Auw Sjoeël”
De muziekstukken zijn inmiddels ook te beluisteren op de website van Harmonie Concordia, deze is te vinden op www.concordiaberg.nl De voorbereidingen naar het concours worden op vrijdag 20 oktober afgesloten middels een generale repetitie die om 20.45 in zaal ’t Vöske in Berg gehouden wordt en waarvoor alle muziekliefhebbers van harte zijn uitgenodigd.
Uiteraard nodigen we onze supporters uit om onze leden aan te moedigen en op 21 oktober aanwezig te zijn in Roermond .

← Vorig bericht

Stemcomputers in Valkenburg zijn in orde

Vogelwerkgroep op zoek naar trekvogels

Volgend bericht →