Heksennacht in de Kasteeltuin Oud Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Oud Valkenburg » Heksennacht in de Kasteeltuin Oud Valkenburg

Ten behoeve van het onderhoud van de kasteeltuin Oud-Valkenburg wordt op zaterdag 12 augustus weer een heksennacht georganiseerd in de kasteeltuin Oud-Valkenburg.

De heksennacht start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur.

In de idyllische tuin kunnen bezoekers spiritueel onthaasten met klankschalen in de eeuwenoude Thuja. Er is een magiër die informatie weet te halen uit oren, gezicht en handen. Ook kan men meer over zichzelf aan de weet komen bij de tarotkaarten. Je leert er zelfs heksenpies drinken, je wordt gezalfd en kunt meedoen aan een wensverbranding. Elk gezin kan bij de takkenwiever terecht voor een kroetwusj. Er is een magische puzzeltocht door de tuin, die langs allerlei griezels voert. Je kunt meer aan de weet komen over nachtvlinders bij de stand van het IVN. Ook zijn er terraria te zien met ongewone huisdieren. En natuurlijk komt men oog in oog te staan met de heksen. Voor de ware liefhebbers is er zelfs de mogelijkheid tot het volgen van bezemvlieglessen.

Men kan proeven van speciale honingwijn. Voor een natje en een droogje is dus ook gezorgd.

Bezoekers die zelf als heks of tovenaar verkleed komen, maken kans op een prijs. Ook de beste deelnemers aan de magische puzzeltocht, een ware heksentoer, vallen in de prijzen.

De heksennacht is toegankelijk voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf acht jaar. Kaarten kosten

€ 12.50 voor volwassenen en voor kinderen onder de 140 centimeter geldt een gereduceerd tarief van

€ 7,50.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Readshop/Postkantoor te Valkenburg. Men kan ook telefonisch reserveren : 043-6013312 of 043-6016196. Daar kan men ook voor nadere inlichtingen terecht.

← Vorig bericht

Publieke verantwoording Tv Valkenburg

Tweede veulen in Heekerbeek

Volgend bericht →