Heren 1 Falco kampioen van de hoofdklasse

Voorpagina » Toerisme » Heren 1 Falco kampioen van de hoofdklasse

Heren 1 moest in het hol van de leeuw proberen 4 punten te behalen tegen de naaste concurrent, Westa, voor het kampioenschap. Uitstekende wedstrijden van beide kanten werden gespeeld, met minimaal verschil gewonnen of verloren. Om elk wedstrijdpunt werd gestreden. Bij een 4-3 achterstand wist Marcel Hendriks het beslissende 4e punt voor de Valkenburgse formatie te scoren waardoor het kampioenschap in de hoofdklasse een feit werd. Een leuke opsteker voor Falco dat komende week 65 jaar bestaat. Het kampioenteam bestaat uit Wally Hendriks, Marcel Hendriks, Robert Kengen, Mitch  Rouwette en Stephan Geurts.
Falco 2 verloor nipt met 6-4 in Brunssum. Bas Thijssen was de man van de wedstrijd met 3 mooie overwinningen. Dit team heeft zich mooi in de 2e klasse gehandhaafd.
Jeugd 1 kon het niet bolwerken tegen Westa en verloor kansloos met 10-0.
Jeugd 4 won knap van de koploper uit Sittard, 3-2. Helaas komt dit team net een aantal punten tekort om deel te nemen aan de play-offs. Maar als debutant in de 3e klasse hebben ze het uitstekend gedaan.
Jeugd 5 blijft winnen, nu met 4-1 van Westa. De punten werden behaald door Bram Starren, Tessa van Drongelen en Kai Kengen. Dit team heeft als koploper de reguliere competitie afgesloten en zal samen met jeugd 7 deelnemen aan de play-off wedstrijden voor promotie.
Jeugd 6 sloot de reguliere competitie af met een mooie 4-1 overwinning op Schimmert. Joep Jammertzheim won 2x, Kyra Geurts 1x. Samen werd ook het dubbelspel gewonnen.
De gegevens zijn aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco.

← Vorig bericht

Politiecellen vol na drukke nacht in centrum

Film 'Voor de stilte' in de bieb

Volgend bericht →