Heren 1 Falco komt sterk terug en wint

Voorpagina » Toerisme » Heren 1 Falco komt sterk terug en wint

Falco 1 trad in de Falcoburcht aan tegen het sterke Westa uit Wessem. Al snel stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord. De Valkenburgse formatie herstelde zich knap en won nipt met 6-4. Stephan Geurts 3x, Robert Kengen 2x en Mitch Rouwette zorgden voor de Valkenburgse punten.
Falco 2 won ook met 6-4. Hier nam Stephanie de Gijsel met 3 overwinningen het team op sleeptouw. Bas Thijssen won 2x en ook het dubbelspel was een punt voor team 2.
Jeugd 2 verloor met 4-1 van Heerlen. Jacky Tillemans speelde 2 goede wedstrijden en wist met 1 winstpartij de Valkenburgse eer te redden.
Jeugd 3 en jeugd 4 speelden tegen elkaar. Jeugd 3 won nipt met 3-2. Niels Janssen was met 2 overwinningen de gevierde man bij team 3.
Maurits Dautzenberg en Jonah Erkens zegevierden beide eenmaal voor team 4. Het dubbelspel was een prooi voor team 3.
Jeugd 5 speelde tegen jeugd 7 een uitstekende wedstrijd en won met 5-0. Goede wedstrijden van beide teams werden gewonnen door Kai Kengen en Bram Starren.
Jeugd 6 trog in Wessem een zeer sterke tegenstander en verloor met 4-1. Allen het dubbelspel was een prooi voor Falco, dit werd gewonnen door Tessa van Drongelen en Joep Jammertzheim.
De gegevens zijn aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco, Valkenburg.

← Vorig bericht

Matig Walram wint derby in Schin op Geul

Prins Ollie regeert één avond

Volgend bericht →