Heren 1 speelden gelijk tegen sterk TTC

Voorpagina » Toerisme » Heren 1 speelden gelijk tegen sterk TTC

Heren 1 trof in de Falcoburcht het sterke TTC uit Tegelen. Na een 3-2 voorsprong voor Falco nam de formatie uit Tegelen met 3 overwinningen op rij het heft in handen. De laatste 2 wedstrijden werden echter door Falco in winst omgezet, waardoor een 5-5 gelijkspel een terechte uitslag werd. Wally Hendriks verzorgde 2 punten, Robert Kengen en Stephan Geurts wonnen beiden éénmaal. Het dubbelspel werd ook door Falco gewonnen.
Falco 2 had helaas geen schijn van kans tegen Megacles uit Weert. De Valkenburgse eer kon niet worden gered, 0-10.
Jeugd 1 kon niet verrassen tegen Hutaf uit Huissen. Er werd met 9-1 verloren. Mike Eggen kwam éénmaal tot winst.
Jeugd 2 verloor nipt van Megacles, 3-2. Zowel Jacky Tillemans als Ian Lardenoye wisten één wedstrijd te winnen.
Jeugd 3 deed uitstekende zaken door TTCN uit Nederweert op een 5-0 nederlaag te trakteren. Robbie Kengen en Niels Janssen waren deze week niet te kloppen. Dit team heeft zich al zo goed als zeker geplaatst voor de play-offs.
Jeugd 4 gaf uitstekende tegenstand aan Destatec uit Swalmen maar kon enkele malen net niet tot winst komen. De 5-0 nederlaag was erg geflatteerd. Deelname aan de play-offs is nog mogelijk maar zal moeilijk worden.
Jeugd 7 trakteerde het nog ongeslagen Brunssum op de eerste nederlaag van de competitie, 3-2. Tessa van Drongelen deed het uitstekend met 2 overwinningen, Kyra Geurts won éénmaal.
De gegevens werden aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco.

← Vorig bericht

Watertap bij Polfermolen weer aangesloten

Het zit Walram ook eens mee in de derby tegen Berg

Volgend bericht →