Heren 2 handhaaft zich na zinderde eindsprint.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Heren 2 handhaaft zich na zinderde eindsprint.

Sibbe MC 3 handhaaft zich in de 4de klasse.Voor heren 2 stond klassebehoud op het spel. De par-tij tegen Ready 1 zou een zware klus kunnen worden. De wedstrijd ging gelijk op en eindigde in 5-5. Jelle Uringa en Jac Heuts moesten beiden hun meerdere erkennen in Mischa Lechanteur. De overige 2 partijen wisten zij wel winnend af te sluiten. John Wijnen bleef steken op 1 winstpartij. De 5-5 uitslag bleek uiteinde-lijk genoeg te zijn. Concurrent Panningen 3 speelde ook gelijk, waardoor Sibbe MC 2 op de voorlaatste plaats eindigt. Voldoende voor handhaving.
In de laatste wedstrijd van het seizoen moest heren 1 aantreden tegen het 4e team van TTV Falco. Beide teams streden nog om de 2e plaats op de ranglijst. Sibbe MC trok aan het langste eind en won met 6-4. Danny Lechanteur sloot een goed seizoen af met 3 klinkende overwinningen. Wilfried Baenen herstelde zich van zijn slechte vorm van de afgelopen weken en won 2 wedstrijden. Voor Jo Wienen was de eerste wedstrijd meteen de laatste. Jo won 1 wedstrijd bij het competitiedebuut.
Maastricht 4 pakte zijn revanche van de eerdere 9 – 1 thuisnederlaag tegen Sibbe MC 3. Alleen Wiel Ernst kon 1 wedstrijd winnen, terwijl Marijke Kwakernaat en Wim van den Hof met lege handen bleven. Het gelegenheidsdubbel Marijke/Wiel won wel knap het dubbel. Het was voor dit team een zware competitie, met een teleurstellende 5de plaats. Dit team handhaaft zich in de 4e klasse.
Jeugd:
Sibbe Jeugd 1 – Elsloo ’72 4: 5-5
Geen gegevens bekend over deze wedstrijd.
Sibbe Jeugd 2 – Brunssum 4: 1-9
VandZaterdag speelde Sibbe MC 2 tegen Brunssum 4. Sibbe 2 had zijn best gedaan maar heeft maar 1 punt gescoord dankzij Rob Sanowski. Simon en Tom hebben hun best gedaan maar hebben geen puntje kunnen binnenslepen. Brunssum 4 scoorde 9 punten.

Dit waren de laatste wedstrijden van Sibbe MC voor deze competitie. De nieuwe competitie start in september a.s.

De gegevens werden aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Stand van zaken werkzaamheden aan het riool.

Ready 3 grijpt net naast de titel.

Volgend bericht →