Heren Falco 5 winnen kampioensduel.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Heren Falco 5 winnen kampioensduel.

Goede Paaszaterdag voor Falco teams.Het was een mooie paaszaterdag voor zowel de heren als de jeugd van TTV Falco. Maar liefst tien van de elf Falco Teams wisten hun competitiewedstrijd winnend af te sluiten.
Voor de heren van Falco 5 stond dit weekend het spannende kampioensduel op het programma tegen Coriovallum, er moest gewonnen worden om kans te maken op het kampioenschap. Na een flitsende start stond een 8-2 einduitslag op het scorebord voor Falco. Lars Lambriks, Jean-Pierre Haenen en Casper Eurlings waren ontketend en stelde met deze grote overwinning het kampioenschap bijna veilig.
De sterke opstelling van heren 1 zorgde wederom voor een overwinning, ditmaal tegen dewilt/Oni 1 uit Wijchen. De 8-2 einduitslag is een mooi resultaat die de tweede plek in de competitie bijna veilig stelt. Wally Hendriks en Kevin Rouwette wonnen alle drie hun partijen, Björn Curvers voegde daarbij nog twee punten eraan toe.
In Weert won Falco 2 met 7-3 van Megacles 1 uit Weert. Kopman Mario Erkens won drie wedstrijden, twee overwinningen van Stephan Geurts en Peter Lardenoye en het dubbel zorgde voor punt zes en zeven. Door deze overwinning is Falco verzekerd van een plek bij de halve finales. Komende zaterdag staat de heen wedstrijd op het programma tegen de grote favoriet Red Stars.
Het doek is definitief gevallen voor de heren van Falco 3 na het verlies tegen Maastricht met 8-2. Laurens Loozen en Han Konings wisten beide eenmaal tot winst te komen. Volgend jaar zal dit team uitkomen in de 2de klasse. Stephanie de Gijsel wist zaterdag in eigen club home tweemaal een game te winnen met 11-0 tegen een speler van Elsloo 4. Uit werd nog verloren van dezelfde speler maar thuis was Stephanie ontketend. Door dit resultaat werd er gewonnen met 7-3 van Elsloo. Bas Thijssen won net als Stephanie de Gijsel drie wedstrijden, Patrick Jammertzheim had zijn dag niet en kon geen wedstrijd met winst afsluiten.
In het strijd om het kampioenschap deed jeugd team 1 een goede stap naar de titel door met 7-3 te winnen tegen Panningen. Simon Bozon scoorde een hattrick, Vienna Pasmans won tweemaal en Michelle Thijssen kwam tot eenmaal winst. Dit team staat alleen aan de leiding met drie punten voorsprong op Maastricht met beide nog één wedstrijd voor de boeg.
Middenmoter Falco 2 won met 6-4 in Megacles. Nick Raeven en Vincent Pasmans wonnen beide tweemaal, Tim Meertens het dubbel zorgde voor de overige punten.
De jeugd van Falco 3 blijft stevig op kampioenskoers na de 8-2 overwinning op Red Stars uit Venray. Guy Habets en Maurice Thijssen verrichten beide een hattrick en dankzij de zege in het dubbel en een overwinning van Mathijs werd het een mooie overwinning. Mart Pluymeakers wist zijn zesde hattrick van het seizoen te scoren. De twee overwinningen van Julien Kicken en Bart van Beers maakte de duidelijke overwinning zichtbaar op het scorebord, einduitslag 7-3 voor Falco.
De uitblinker bij Falco 5 was dit weekend Raymond Goyen die met zijn drie overwinningen een groot aandeel had in de 6-4 einduitslag. Rick Jansen en invaller Daan van der Klugt wisten beide één partij eraan toe te voegen. Het dubbel zorgde voor het winnend punt.
Maastricht 2 werd eenvoudig langs de kant gezet met 8-2 door Falco 6. Joeri Wienen won driemaal, Laurens Oostwegel en Daan van der Klugt, die zijn tweede wedstrijd van de dag speelde, wonnen beide tweemaal. Dit mooie resultaat zorgt voor een mooie tweede plaats in de competitie.
Uitslagen 11 april:
Dewilt/Oni 1 – TTV Falco 1 2-8
TTV Megacles 1 – TTV Falco 2 3-7
TTV Falco 3 – Maastricht 1 2-8
TTV Falco 4 – Elsloo 4 7-3
TTV Falco 5 – Coriovallum 1 8-2
Jeugd:
Panningen 1 – TTV Falco 1 3-7
Megacles 3 – Falco 2 4-6
TTV Falco 3 – Red Stars 4 8-2
TTV Falco 4 – Panningen 2 7-3
TTV Sittard 2 – Falco 5 4-6
TTV Falco 6 – Maastricht 2 8-2

← Vorig bericht

vrije slag toernooi sluit jubileumweekend zc valkenburg af.

Kunst en cultuur kosten veel extra geld

Volgend bericht →