Heren S.E.C. weer koploper na zege op lijstaanvoerder HHC

Voorpagina » Nieuws » Heren S.E.C. weer koploper na zege op lijstaanvoerder HHC

Afgelopen zaterdag ontvingen de heren van S.E.C., op dat moment tweede op de ranglijst, koploper HHC 4 uit Horn. Een echte topper  die om 16:00 uur begon; publiek was dus nog welkom. En de toeschouwers  in De Polfermolen zagen een mooi duel dat uiteindelijk door S.E.C. met 4-0 werd gewonnen. De Valkenburgse formatie is door de zege weer de trotse koploper in de derde klasse!

In de eerste set schoot de thuisclub uit de startblokken  en nam meteen een ruime voorsprong die niet meer in gevaar kwam: 25-18. In de tweede set daarentegen was sprake van een gelijkwaardige strijd. S.E.C. kwam liefst zes keer op setpoint, maar kon het telkens niet afmaken. Dit lukte pas bij de zevende poging: 30-28. Hierna was het verzet van HHC gebroken. De derde en vierde set werden beide met 25-18 gewonnen, waarna een klein feestje kon worden gevierd.

Dames 1
Om 18:00 begon het eerste damesteam van S.E.C.  voor een lege tribune aan de strijd tegen Set UP.  In het eerste bedrijf ging de formatie van trainer John Hendriks er als een speer vandoor en bouwde een ruime voorsprong op. In het tweede deel van de set liep het van geen kant meer. Het ontbrak opeens aan zelfvertrouwen en de gasten uit Meerlo wonnen de set zelfs met 23-25.

De twee volgende sets kenden een heel spannend verloop, waarin S.E.C. beide keren met 25-22 wisten te zegevieren. In de laatste set werd  Set Up overvleugeld: 25-15. Een mooie 3-1 zege dus voor S.E.C. dat hierdoor naar de vierde plaats op de ranglijst is gestegen.

Foto Ruud Janssen, S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

Bord en replica Via Belgica in Houthem onthuld

VV Walram – FC Hoensbroek wederom afgelast

Volgend bericht →