Heren Sibbe MC 1 doet goede zaken in titelstrijd.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Heren Sibbe MC 1 doet goede zaken in titelstrijd.

Heren 2 verloor van Vijlen.Heren 1: Brunssum 5 – Sibbe MC 1: 1-9
Koploper Sibbe MC 1 ging op bezoek medekoploper Brunssum 5. De winnaar van dit duel zou goede zaken doen in de strijd om de titel. Sibbe MC verwachte vooraf een zware wedstrijd, dit bleek echter niet het geval. Danny, Otto en Wilfried speelden een sterke partij en veegde Brunssum met 9-1 van tafel. Danny en Otto behielden hun ongeslagen status en wonnen elk 3 partijen. Wilfried verloor zijn laatste partij en Brunssum redde alsnog de eer. Het dubbel Otto/Danny scoorde op indrukwekkende wijze het negende en laatste punt. Sibbe MC 1 is na drie wedstrijden koploper met 7 punten voorsprong op nummer 2.
Heren 2: Vijlen 3 – Sibbe MC 2: 10-0
Team 2 speelde uit tegen Vijlen een wel heel bijzondere wedstrijd. Liefst 7 van de 10 partijen werd uitgevochten in vijf sets. Vijlen wist elke keer weer de wedstrijd met minimaal verschil te winnen. Een paar keer wist Vijlen een twee nul achterstand weg te werken in deze vijfsetters. Uiteindelijk werd de eindstand 10-0 voor Vijlen. Met dit zware verlies zakt Sibbe 2 nog dieper in het moeras van de derde klasse.
Jeugd 1: Sibbe MC 1 – TTC Tegelen 5: 5-5
De wedstrijd Redstars 9 – sibbe mc 1 is gewonnen door Redstars 9 met 9 – 1. De wedstrijd is goed verlopen, er waren veel wedstrijden van 5 sets, dus het duurde best lang. Die 1 die wij hebben gewonnen werd gewonnen door Jelle Wijckmans.
Programma 5 oktober 2013:
Venlo 1 – Heren Sibbe MC 1;
Kluis 6 – Heren Sibbe MC 2;
Red Stars 7 – Jeugd Sibbe MC 1.

De gevens werden aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

HV IASON dames 2 wint van Venlo 3.

Jeugdteam TTV Falco eindelijk op stoom.

Volgend bericht →