Heren van Falco 3 kampioen en promotie naar 1ste klasse

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Heren van Falco 3 kampioen en promotie naar 1ste klasse

Zonder een enkele nederlaagFalco 3 is deze najaarscompetitie ongeslagen kampioen geworden in de 2de klasse na een 8-2 zege tegen Sempre Aventi uit Voerendaal.
Voor beide teams stond er veel op het spel, namelijk voor Falco het kampioenschap en voor Sempre Avanti handhaving in de 2de klasse. Falco ging geweldig en zelfverzekerd van start en liep al snel uit naar een 0-8 voorsprong waarmee het kampioenschap veilig werd gesteld. De sportieve tegenstanders hadden Falco bij een 0-6 voorsprong al de kampioensbloemen aangeboden.
Het kampioens team van Falco 3 bestaat uit 5 spelers : Lou Kengen, Laurens Loozen, Han Konings, Ed Pinckaers en Vincent Rompelberg. Door deze knappe prestatie promoveert Falco nu naar de 1e klasse.
Heren 1 had dit weekend vrij en heren 2 is klaar met de competitie na de uitschakeling van vorige week tegen Sittard 1.
Daarentegen moesten de heren en dame van Falco 4, dat reeds vorige week al definitief gedegradeerd was, wel aantreden. Ditmaal werd verloren van de nummer twee uit de competitie Panningen 1 met 1-9. De enige dame in het gezelschap van Falco, namelijk Stephanie de Gijsel, wist de eer te redden door het tegenpunt te scoren.
Falco 5 speelde twee wedstrijden in dit weekend. Vrijdagavond de inhaalwedstrijd in Sevenum. Dit werd een dramatische ervaring: eerst op de heenreis twee uur stilgestaan te hebben met de auto om vervolgens veel te laat te arriverend in Sevenum en ook nog eens te verliezen met 6-4. Wedstrijd nummer twee van het weekend was er eentje om het weekend goed te maken, nu werd er gewonnen met 7-3 van Veta. Jean Pierre Haenen won drie maal, Remie Vliex en Casper Eurlings ieder twee maal. Falco 5 eindigt als 2de en mag dus terugkijken op een goeie competitie.
De jeugd van Falco wist wederom geen enkele competitie wedstrijd te verliezen maar van een hoera stemming was niet te spreken. Zowel Falco 1, in de hoofdklasse, als Falco 2, in de 1ste, speelden gelijk tegen de Megacles teams. Door dit resultaat zijn voor beide teams de kampioenskansen flink geslonken. Er is in de jeugdcompetitie nog één wedstrijd te gaan en dan zal definitief de beslissing volgende week vallen.
Voor Falco 1 was zaterdag al de laatste wedstrijd en zal nu afhankelijk zijn hoeveel punten de concurrentie haalt. In Weert werd het 5-5 door twee overwinningen van Simon Bozon en Vienna Pasmans die samen ook het dubbel wisten te winnen.
Falco 2 behaalde thuis een gelijkspel tegen Megacles 2. Vincent Pasmans won driemaal en beide teamgenoten Tim Meertens en Nick Raeven ieder éénmaal. Zaterdag kan alleen nog het kampioenschap behaald worden door zelf met 10-0 te winnen in Seta en dat dan de concurrentie nog flink wat punten verspeelt.
Falco 3 doet het als jeugdige promovendus uitstekend in de 2e klasse. Het team zal als zeer goede 2e eindigen, maar had de pech ingedeeld te zijn bij een veel sterkere Panningen. Zaterdag behaalden Guy Habets, Maurice Thijssen en Matthijs Timmermans een monsterscore van 10-0 overwinning op Open LIne Westa.
Ook Falco 4 speelt in de 3e kl een goede competitie en won bij Kluis 4 met 8-2. Mart Pluymakers verrichttede hattrick, Bart van Beers en Julien Kicken wonnen ieder twee maal. Volgende week nog een goede uitslag en een knappe tweede plaats is een feit voor Falco 4.
De benjamins van Falco 6 doen het wederom uitsstekend in de starters 1ste klasse nu werd er met 4-1 van Kerkrade 1 gewonnen. Joeri Wienen, Lynn Essers en Daan van der KLugt wonnen ieder 1 partij en het dubbel was het vierde overwinningspunt.
Uitslag inhaalwedstrijd 21 November:
Seta 4 – Falco 4 8-2
Uitslagen 22 november :
Sempre Avanti 1 – Falco 3 2-8
Falco 4 – Panningen 1 1-9
Falco 5 – Veta 1 7-3
Jeugd :
Megacels 3 – Falco 1 5-5
Falco 2 – Megacels 4 5-5
Falco 3 – Open Line Westa 5 10-0
Kluis 4 – Falco 4 2-8
Brunssum 2 – Falco 5 4-6
Falco 6 – Kerkrade 1 4-1

← Vorig bericht

Trottoir wordt geheel vernieuwd

Uitslagen en wedstrijdverslagen 22 en 23 november

Volgend bericht →