Herfstconcert van Mannenkoor Inter Nos

Voorpagina » Toerisme » Herfstconcert van Mannenkoor Inter Nos

Zaterdagavond 7 oktober organiseert Mannenkoor Inter Nos uit Schin op Geul o.l.v. dirigent Leo van Weersch om 20.00 uur een Herfstconcert in Gemeenschapshuis ’t Geboew in Schin op Geul. Als gastkoor zal het Streekmannenkoor ‘De Schaffelaar’ uit Barneveld optreden.
Het koor uit Barneveld bestaat dit jaar 36 jaar. De leden komen niet alleen uit Barneveld, maar ook uit de vele omliggende plaatsen en vormen zo een zeer divers koor, dat momenteel 65 leden telt. De onderlinge band is heel sterk. Het is een traditie, dat het koor elke 4 of 5 jaar een koorreis maakt. Dan gaan de partners ook mee. Dit jaar is de keuze gevallen op Zuid-Limburg en zij verheugen zich om een aantal dagen in onze mooie omgeving te kunnen vertoeven.
Tijdens die reizen wordt steeds een concert gegeven met een plaatselijk koor.
Het is dan ook de bedoeling van Mannenkoor Inter Nos en het Streekmannenkoor ‘De Schaffelaar’ om van het Herfstconcert een zeer aangename avond te maken middels een uitgebreid repertoire aan mooie en aangenaam in het gehoor liggende liedjes. Ook de Limburgse muziek zal niet ontbreken.
De entree is gratis.
 

← Vorig bericht

Tom Dumoulin in College Tour

Kaartavonden van CV de Boschrave

Volgend bericht →