Hertenkamp opgeruimd door gemeente

Voorpagina » Toerisme » Hertenkamp opgeruimd door gemeente

Vrijdag is er in het Hertenkamp flink opgeruimd. “Het ziet er heel netjes uit”, zegt een bewoner tegen TV Valkenburg. “Voorlopig is de straat tevreden”. In het programma ‘TV Valkenburg Vandaag’ is het door onkruid overwoekerde parkje aan de orde gesteld. Daarop heeft de gemeente het onkruid gewied en zelfs afgelopen week alle andere spullen die er nog lagen en geen functie hadden, weggehaald.
In een publicatie van de gemeente is te lezen dat de gemeente in het parkje geen dieren meer wil huisvesten. Een andere vraag van een bewoner handelde over de ontwikkeling
van de Groene Vleugels in dat deel van Valkenburg-centrum. “Het parkje zou een nieuwe groenbestemming krijgen. Er zou een aansluiting komen tussen het bruggetje aan de Molenweg naar de rolschaatsbaan en kasteel Oost”, was de vraag.
In de beantwoording van technische vragen in het kader van de komende begrotingsbehandeling op dinsdag 5 november, lezen wij dat de gemeente voor de toekomstige invulling van het Hertenkamp het bureau Burgerkracht gaat inschakelen.
“Een definitieve invulling vindt plaats bij de uitvoering van de ontwikkeling Kastelenpark Oost, waarin de verbinding wordt meegenomen met het Walramplein”, aldus het college van B&W.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Extra verkeers- en veiligheidsmaatregelen Kerststad

#Zetjelichtaan-actie op fietspaden in Vilt

Volgend bericht →