Het Limburgs Landschap organiseert een fotowedstrijd

Voorpagina » Nieuws » Het Limburgs Landschap organiseert een fotowedstrijd

Foto’s, die gemaakt zijn in haar natuurgebieden, worden beoordeeld

De Stichting het Limburgs Landschap bestaat 75 jaar. Ter gelegenheid daarvan is er in het Infocentrum Groote Heide de speciale tentoonstelling ‘Het Verhaal Achter ….’ over de bijzondere verhalen achter de veiligstelling van een 13-tal natuurgebieden van de stichting. De bijna 60 veiliggestelde natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn prachtig om in te wandelen of te fietsen en zo lekker te ontspannen. Voor velen zijn de gebieden een echte inspiratiebron. Vaak ook worden er prachtige foto’s gemaakt door bezoekers aan de natuurgebieden. Heeft u ook een bijzondere foto geschoten in één van de natuurgebieden van Het Limburgs Landschap?

Doe mee met de fotowedstrijd “Het verhaal achter…” van september 2006 t/m februari 2007. Elke maand heeft een eigen wedstrijdthema. Daarop moet de foto betrekking hebben. De foto hoeft overigens niet in die maand gemaakt te zijn.

September: Groen genieten

Oktober: Herfst

November: Kleur in de natuur

December: Cultuurhistorie

Januari: Winter

Februari: Mensensporen

Inzenden

Elke deelnemer mag 3 foto’s per maand insturen – maximaal formaat 30X40 cm – en deze moet uiterlijk op de 4e zondag van de maand binnen zijn.

Vermeld op de achterzijde van uw foto uw naam, adres, telefoonnummer, het natuurgebied van Het Limburgs Landschap waar uw foto genomen is en het maandthema.

Zelf inleveren kan:

Infocentrum Groote Heide,

Hinsbeckerweg 55 in Venlo op woensdag- of zondagmiddag,

Opsturen kan ook

Stichting het Limburgs Landschap

Postbus 4301, 5944 ZG Arcen.

Of digitaal aanleveren: info@limburgs-landschap.nl

Vakjury

De ingezonden foto’s worden geëxposeerd in het Infocentrum. Maandelijks worden de ingeleverde foto’s beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van professionele fotograaf Jacques Peeters. De maker van de winnende maandfoto wordt beloond met een boek over waardevolle landschappen in Limburg.

Aan het einde van de wedstrijd- en tentoonstellingsperiode wordt uit de winnende maandfoto’s de beste gekozen en beloond met een hoofdprijs, een privé-fotoworkshop van Jacques Peeters. Prijswinnaars krijgen telefonisch bericht.

Laat u inspireren door al het mooie wat Het Limburgs Landschap u te bieden heeft.

Ps: Ingezonden foto’s worden niet geretourneerd. Het Limburgs Landschap neemt geen

verantwoording op zich voor evt. beschadiging c.q. verloren raken van de foto’s.

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Het Informatiecentrum is geopend op woensdag- en zondagmiddag van 13.00 – 17.00 uur. Adres : Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo. Informatie: Stichting het Limburgs Landschap tel: 077 – 4737575.

← Vorig bericht

Marsparade in het centrum van Valkenburg

Moessjel weekeinde met beddenrace

Volgend bericht →