Het Rode Kruis zoekt collectanten

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Het Rode Kruis zoekt collectanten

Voor haar jaarlijkse collecte

Het Rode Kruis is in de gemeente Valkenburg op zoek naar collectanten die in de week van 15 juni tot en met 21 juni huis aan huis met de collectebus aanbellen.

Het Rode Kruis is vooral bekend door internationale hulpverlening aan slachtoffers van rampen, oorlogen en conflicten. Maar ook bij u om de hoek, hier in de gemeente Valkenburg, zijn we actief. Het Rode Kruis afdeling Valkenburg- Nuth biedt via vrijwilligers hulp aan mensen die dat hier het hardste nodig hebben. Zo helpen wij gehandicapten, chronisch zieken, ouderen of alleenstaande minderjarige asielzoekers.

Bijvoorbeeld door de eenzamen te bezoeken, door samen boodschappen te doen of uitstapjes en vervoer te verzorgen. Daarnaast zijn wij ook tijdens grote evenementen zoals de Amstel Gold Race of het Iason handbaltoernooi met onze vrijwilligers E.H.B.O. voor u aanwezig. De gehele opbrengst van de collecte komt ten goede aan activiteiten binnen de afdeling Valkenburg- Nuth.

Voor meer informatie over de collecte of het aanmelden als collectant kunt u telefonisch na 18.00 uur terecht bij: Mw. E. Geuskens, tel. 043- 6041057 (Houthem), dhr. H. Aarts , tel. 043- 6015163 (Broekhem) en mw. M. van Houdt – Ramaekers, tel. 043- 6015998 ( Valkenburg centrum en Sibbe).

← Vorig bericht

Constant Nuytens Tournament

Bert en John maken EK-lied

Volgend bericht →