"Heterdaadje' in doe-het-zelf-zaak.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » "Heterdaadje' in doe-het-zelf-zaak.

Ruzie in eetgelegenheid in het centrum en oplichter uit Valkenburg opgepakt."Heterdaadje’ in doe-het-zelf-zaak.
In de nacht van zaterdag op zondag werden twee inbrekers op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in een doe-het-zelf-zaak op industrieterrein de Valkenberg te Broekhem. Daders: 2 personen in zwarte kledij droegen bivakmutsen. Ze zijn te voet gevlucht. Getuigen worden gezocht, meldt u via 0900 -8844 (lokaal tarief).

Ruzie in eetgelegenheid in het centrum

Diezelfde nacht moest de politie de openbare orde in Valkenburg-centrum handhaven en tussenbeide komen tijdens een vechtpartij in een eetgelegenheid. Twee grotere groepen waren met elkaar op de vuist gegaan. Met hulp van toegesnelde politie kon de groep worden gescheiden en de ruzie werd gede-escaleerd.

Valkenburger (40 jaar) voor oplichting aangehouden

Een 40-jarige inwoner van Valkenburg aan de Geul werd woensdag door de politie aangehouden. De man meldde zichzelf bij de politie in Heerlen omdat hij landelijk gezocht werd in verband met diverse oplichtingszaken. Er werd in totaal 18 keer aangifte tegen hem gedaan door mensen uit het gehele land.

In de meeste gevallen ging het om internetadvertenties waarin de man acteurs zocht voor films waarbij gegadigden eerst een geldbedrag moesten overmaken alvorens mee te mogen doen aan een casting of deel konden nemen aan een workshop. Ook bood hij via internet kaartjes voor festivals zoals Pinkpop te koop aan, waarvoor natuurlijk eerst betaald moest worden.

Uiteraard werden er nooit kaartjes geleverd. Deze man, die reeds langer bij politie en justitie bekend staat als oplichter, moet ook nog eens 180 dagen gaan zitten in verband met eerdere feiten.

Hij is ingesloten.

← Vorig bericht

Geen 'Bokkemèrt' op het Walramplein.

Sibbe MC 1 verliest weer met minimaal veschil.

Volgend bericht →