Heuvelland fiets-4-daagse van start.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Heuvelland fiets-4-daagse van start.

De weergoden lieten zich gelukkig van hun beste kant zien. Op dinsdag 4 juni is de 8ste Heuvelland fiets-4-daagse van start gegaan in Vilt. Gelukkig toonden de weergoden medelijden met de in grote getale aanwezige sportievelingen. Het overgrote deel bestaat uit recreatieve fietsers, die van 4 juni t/m 7 juni kunnen kiezen uit afstanden van 25, 40 of 60 kilometer.
Starten/inschrijven kan dagelijks van 9.00 uur tot 11.00 uur in feestzaal Cascade aan de Nachtegaalstraat in Vilt.
De dagelijkse keurig uitgepijlde route’s voeren iedere dag door een ander deel van ons prachtige Heuvelland. Veel deelnemers, vaak uit het vlakkere deel van ons land, doen al een geruim aantal jaren mee aan dit voor Valkenburg aan de Geul unieke sportevenement. Het beklimmen van een pittige heuvel, onder stralende zon, is daarbij beslist geen sinecure. Door het gebruik van de onder deze groep veelal gebruikte E-bikes kan dan ook meer worden genoten van het omringende landschap.

Wat vooral opvalt is dat de hinder voor het verkeer bij deze groep "fietsers" reuze meevalt. Ook de fietsstroken bij de wegversmallingen worden keurig gebruikt.
Foto’s Frans Hendriks, Tv Valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Start aanleg tijdelijk winkelcentrum Berkelplein.

Schutterij St. Martinus succesvol.

Volgend bericht →