32ste Heuvelland vierdaagse van start

Voorpagina » Toerisme » 32ste Heuvelland vierdaagse van start

Woensdagavond is officieel de 32ste editie van Heuvelland vierdaagse van start gegaan. Op het podium voor het gemeenschapshuis zegende pastoor Burger alle aanwezige wandelaars  voor een behouden tocht. Burgemeester Schrijen opende deze editie. Hij beloofde dat volgend jaar er een grotere gemeentevlag gehesen zou worden.
De Alliantie tegen uitbreiding van het vliegveld Maastricht-Aachen-Airport is van plan om deze vier dagen handtekeningen te verzamelen voor een petitie tegen vliegtuigoverlast. De petitie is reeds 4200 maal getekend, online.
De vierdaagse wordt door de wandelaars gekenmerkt als een gezellige en goed verzorgde wandelvierdaagse door een schitterend gebied dat over veel landwegen voert. Donderdagochtend zijn de eerste wandelaars gestart. Er worden circa 7500 wandelaars vandaag op pad gestuurd. Onder mooie weersomstandigheden.
Kijk naar de beelden die camera man Stefan Rompen maakte. Vanaf zondag ziet u in het programma TV Valkenburg Vandaag een reportage van alle optredens tijdens de openingsceremonie in Berg.

← Vorig bericht

VSP: onveilige situatie bij spoortunnel Hekerbeek

Komt er een weekmarkt 2.0?

Volgend bericht →