Heuvellandbeginnerstournooi 1ste sessie

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Heuvellandbeginnerstournooi 1ste sessie

Bij Falco, Engelbertstraat 1, Valkenburg van 13.00 tot 16.00 uurZaterdag 21 oktober is een tafeltenniscompetitie-vrij weekend. Er staat voor de 12 Falcoteams slechts één competitiewedstrijd op het programma:
De op 23 september uitgestelde wedstrijd bij de jeugd van Ready1 – Falco2 wordt a.s. zaterdag in het jeugdhuis DE BEEMDE ingehaald .
In de falcoburcht is om 13 00uur wel alle aandacht voor de beginnende jeugd.
De samenwerkende tafeltennisverenigingen in het Heuvelland “Vijlen , Sibbe MC . Ready , Falco en Quick (Schimmert ) organiseren al sinds 1999 een tornooicyclus voor pas beginnende tafeltennissers/sters. Er worden een aantal beginners-tournooitjes gehouden in de diverse lokaliteiten en er wordt een klassement van bij gehouden .
Voorwaarde is dat men pas beginnend tafeltennisser/ster is, nog op de basis-school zit en nog nooit eerder wedstrijd tafeltennis gespeeld heeft.
Het 1ste beginners-tournooitje met beginners van bovengenoemde verenigingen wordt a.s. zaterdag 21 oktober gehouden in de Falcoburcht , Engelbertstraat 1.
Aanvang 13 00 uur het einde van dit beginnerstournooi zal zijn tegen 16.00uur
Ouders broertjes /zusjes van het “nieuwe talent” zijn natuurlijk ook welkom in de Falcoburcht waar de jeugd uit de Heuvelland regio een mooie tafeltennismiddag zal beleven. Vorig jaar waren er 35 deelnemers.
Zaterdag a.s. is de eerste sessie van dit jaar Daarna wordt bekeken waar de volgende sessie zal zijn .
OP de woensdagmiddagen 1, 8, 15, 22 en 29 november worden in de Falcoburcht gratis tafeltennismiddagen gehouden voor de basisschool jeugd uit heel Valkenburg ; gewoon ook om kennis te kunnen maken met deze mooie sport
Zaterdag 28 oktober start de herfstcompetitie tafeltennis al aan de 2e helft met weer heel interessante wedstrijden ( gratis te bezoeken ) ook in de Falcoburcht.

← Vorig bericht

Radio Moonlight op de kabel in Limburg

Nog geen bouwactiviteiten

Volgend bericht →