Hockeyclub Sjinborn timmert verder aan de weg

Voorpagina » Toerisme » Hockeyclub Sjinborn timmert verder aan de weg

Hockeyclub Sjinborn is gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. En dat na een seizoen waarin enkele steunpilaren besloten gedurende de competitie afscheid te nemen van de club.
Het bestuur van de Valkenburgse hockeyclub heeft een nieuwe solide basis gelegd voor de toekomst waarin drie nieuwe bestuursleden welkom mochten worden geheten. Diverse commissies zorgen voor ondersteuning en vele vrijwilligers hebben daarin zitting genomen.
Twee nieuwe trainers werden gezocht en gevonden. Nick Koolen komt voor de dames seniorengroep te staan. Met de buren uit Nuth gaan de Sjinbornse heren een combiteam vormen in de competitie. Dat team krijgt een trainer uit de Nuther spelersgroep.
Maarten Laeven is er specifiek voor de jeugdteams. Het eerste damesteam gaat daarbij assisteren. Iedere maandagavond wordt een aantal juniorenteams van de club getraind door (top)spelers uit de hoogste divisie van de Nederlandse competitie. 
Op deze manier heeft het bestuur er vertrouwen in dat de club ‘op de kaart blijft staan’ en mogelijk aan het einde van het seizoen een aantal kampioenschappen mag begroeten. Een vurige wens daarbij is dat een nieuw kunstgrasveld voor de leden nieuwe mogelijkheden zal bieden om in de top te kunnen blijven spelen.
Vanaf maandag 20 augustus starten de teams met hun trainingen. Op 8 september is de start van de competitie.

← Vorig bericht

VV Walram speelde 2e oefenwedstrijd

Uitslagen oefenwedstrijden amateurclubs 18 en 19 augustus

Volgend bericht →