Hotel Heuvelzicht krijgt Euro-Toques erkenning.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Hotel Heuvelzicht krijgt Euro-Toques erkenning.

In Schin op Geul.Zaterdag 15 maart wordt Hotel Restaurant Heuvelzicht-Brasserie De Tuinkamer in Schin op Geul geïnaugureerd bij Euro-Toques Nederland. Toque staat voor de ‘Toque blanche, het witte, cilindrische hoofddeksel van een Franse chef-kok, in het Nederlands koksmuts genoemd’.
De openingshandeling bestaat uit het onthullen van een muurschild en er zal een sabrage, een ceremoniële manier om de champagnefles met een zwaard te openen, plaatsvinden. Heuvelzicht, van chef-kok Daan Rooding en gastvrouw Andrea Rooding, kreeg een zeer hoge Zoover-score en een zeer goede beoordeling van Tripadvisor.

Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit. Doelstellingen zijn onder meer waarborg voor kwaliteit en smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producenten.

Er zijn in Zuid-Limburg vier ‘Euro Togues’ restaurants, waarvan twee in de gemeente Valkenburg aan de Geul, namelijk Hubert Haenen en vanaf zaterdag hotel restaurant Heuvelzicht. Overige twee zijn restaurant Schatull in Vaals en Kasteel Elsloo.

← Vorig bericht

Aanbrengen lijngoot terrassen Theodoor Dorrenplein.

Kunstopdracht voor Han van Wetering.

Volgend bericht →