Huisarts Oderwald stopt zijn praktijk in Schin op Geul

Voorpagina » Toerisme » Huisarts Oderwald stopt zijn praktijk in Schin op Geul

Per 1 januari  jl. heeft huisarts Oderwald in Schin op Geul besloten te stoppen als praktijkhouder. Al eerder namelijk per 1 oktober konden de patiënten via een publicatie op de voordeur van het Medisch Centrum in Schin op Geul lezen dat de praktijk van huisarts Oderwald werd samengevoegd met de praktijk van huisarts Knops.
Aanvankelijk was het de bedoeling om op beide locaties in Valkenburg en Schin op Geul spreekuren te houden. Patiënten konden daarvoor via  de bekende telefoonnummers een afspraak maken bij de huisarts.
Per 1 januari 2020 heeft Frans-Peter Oderwald echter besloten te stoppen als praktijkhouder. Deze praktijk zal nu worden voortgezet door Gaspard Knops en Floor Seveke onder de nieuwe naam ‘Praktijk aan de Geul’.
Oderwald schrijft op de website van praktijkaandegeul.nl dat hij werkzaam blijft als waarnemend huisarts. Er wordt gelegenheid gegeven om met Gaspard Knops en Floor Seveke en hun team kennis te maken op een informatieavond in ’t Geboew op woensdag 29 januari om 19.00 uur.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Hennepkwekerij in Houthem aangetroffen

Stoepbord vernield in Houthem

Volgend bericht →