Huiskamer Broekhem naar nieuwe locatie

Voorpagina » Toerisme » Huiskamer Broekhem naar nieuwe locatie

Het project Huiskamer Broekhem verhuist naar de nieuwe lokatie aan de Dr. Ariënsstraat in Broekhem-Noord. De nieuwe lokatie is bijna dagelijks open in tegenstelling tot de ruimte aan de Bosstraat. Voorheen was de Huiskamer gevestigd in het patronaat van de parochiekerk en in het gemeenschapshuis. “Naar de lokatie Bosstraat kwamen niet veel bezoekers”, zegt wethouder Remy Meijers. “Hopelijk wel naar de nieuwe”.
De Huiskamer van Broekhem wordt een intergraal deel van de winkel. Exploitant van de Ouderenwinkel Jo Noordam hierover: “Er staat in de winkel een grote leestafel, er is gratis koffie en er staat een seniorencomputer die men mag gebruiken. Indien er een groter evenement georganiseerd wordt waar meer mensen naar toe komen, kunnen we de beschikbare ruimte uitbreiden met tafels en stoelen”.
Ondanks dat het college de omgeving nog niet heeft geïnformeerd, staat de deur wel al open voor geïnteresseerden. De gemeente gaat de komende drie maanden de kosten voor haar rekening nemen. Kosten voor koffie/vlaai, gezelschapsspelen etc.
Wanneer de huiskamer Broekhem officieel opent voor Broekhemnaren, is nog niet bekend.
Foto Jo Noordam

← Vorig bericht

Schanskorf voor geluidswering in Goudenrood

Bewoners moeten zes weken lang omrijden

Volgend bericht →