Huldiging jubilarissen Kerkelijk zangkoor Berg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Huldiging jubilarissen Kerkelijk zangkoor Berg.

En een ere-lid.In het kader van 450 jaar Bisdom Roermond werden alle koor jubilarissen van Limburg uitgenodigd om op zondag 22 november hun onderscheidingen in ontvangst te nemen.
De dag begon met een plechtige Eucharistieviering in de Kathedraal, met aansluitend een gezamenlijke lunch in de bisdomgebouwen.
Tijdens een gebedsviering in de namiddag ontvingen de jubilarissen van de Bisschop de onderscheidingen.
Het Kerkelijk zangkoor van Berg en Terblijt had 3 jubilarissen t.w. dhr. P. Ramakers( 50 jaar lid), en de dames L. Schols-Claessens en A. Duijzings-Truien (beiden 40 jaar lid).
Op vrijdag 27 november deed het koor de huldiging nog een dunnetjes over. Na een korte repetitie kregen de jubilarissen de andere attributen behorende bij hun jubileum uitgereikt. dhr. P. Ramakers ontving de Gregorius kaars en de oorkonde behorende bij 50 jaar lidmaatschap.
De beide dames kregen het Gregoriaans gouden hangertje + de oorkonde behorende bij 40 jaar lidmaatschap.
Aansluitend was er nog een verrassing voor Mv. Ida Duijckers (32 jaar lid). Zij werd benoemd tot Erelid voor haar vele verdiensten voor het koor.
Voorzitter Lud Starmans en Pastoor Burgers bedankten iedereen voor zijn of haar jarenlange inzet voor het koor. Uiteraard werd de bijeenkomst besloten met een gezellig samenzijn.
Foto’s: Kerkelijk zangkoor

← Vorig bericht

Bijstelling begroting krijgt bijval.

Eerste basaltsteen in Casinopleintje.

Volgend bericht →