HV Vilt/Be Quick speelt remise.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » HV Vilt/Be Quick speelt remise.

In een spannende en sportieve wedstrijd.Het eerste damesteam heeft zondag de thuiswedstrijd tegen RHV uit Rijen niet met een overwinning kunnen afsluiten. Bij het ingaan van de rust stond 11-11 op het scorebord.
Na de rustpauze keken de dames uit Vilt steeds tegen een kleine achterstand aan. Met constructief spel werd deze achterstand echter uiteindelijk teniet gedaan. Na het laatste fluitsignaal kwam met 23-23 een voor beide partijen terechte uitslag uit de bus. Volgende week moeten de Viltenaren op een verre reis voor de uitwedstrijd tegen Purmerend.
Het tweede damesteam keerde helaas met een nederlaag van 12-6 terug uit Gulpen. Een snelle achterstand van 7-2 bij de rust kon in het tweede bedrijf niet meer worden teniet gedaan. Adio ging met 12-6 dan ook met de overwinning aan de haal.
Uitslagen 9 en 10 maart:
Vilt/Be Quick D1 – Meeuwen (B) 4-12
Zwart Wit – Vilt/Be Quick B1 2-14
AdioDS1 – Vilt/Be Quick DS2 12-6
Vilt/Be Quick DS1 – RVH 23-23
Programma 16 en 17 maart 2013:
Zaterdag: 10.00 uur D1 uit tegen Esia in Gulpen
Zondag: 12.05 uur Dames 1 uit tegen Vido in Purmerend.
Deze wedstrijd is tevens de laatste busreis van dit seizoen, supporters die mee willen gaan even aanmelden via viltbequick@handbal.nlVertrek om 8.10 uur bij de sporthal en ca. 17.00 uur weer terug in Berg.
Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren-Hendriks van Handbal S.V. Vilt/Be-Quick.

← Vorig bericht

Sibbe MC 1 speelt gelijk tegen Ready.

Slecht spelend IASON wint van hekkensluiter.

Volgend bericht →