Iason seniorenteams bekeren allebei verder

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Iason seniorenteams bekeren allebei verder

Vandaag waren er maar 3 wedstrijden voor HV IasonAls eerste moest de D-jeugd tegen Marsna uit Meerssen. De D van Marsna had reeds 3 wedstrijden weten te winnen. Het kon dus moeilijk worden voor de D-tjes.
Iason begon heel goed en wist zelfs een voorsprong te nemen met 1-0. Hierna scoorde Marsna 3x en ging de rust in met een voorsprong van 1-3.
Na de rust wist Iason wel leuk te spelen maar niet meer te scoren terwijl Marsna en vlijtig op los scoorde. Uitslag 1-12 voor Marsna.
Verder waren alle teams vrij voor de gewone competitie.
Dames 1 en dames 2 moesten wel aantreden voor de bekercompetitie. Dames A was vrijgeloot.
Dames 2 speelde tegen Leudal 2. Er werd om en om gescoord tot de stand 3-2. Iason schakelde toen een tandje hoger en via diverse mooie aanvallen ging men met een mooie voorsprong (11-5) de rust in. Na de rust werd er meteen orde op zaken gesteld. Via mooie reddingen van doelvrouwe Dahne kon 3x via een break gescoord worden.(14-5). Even een moment van onoplettendheid en leudal scoorde 3 keer. Hierna was Iason weer goed bij de les en wist de voorsprong uit te bouwen tot 26-8. De laatste doelpunten mocht Leudal nog maken.Iason senioren 2 won met duidelijke cijfers (26-10) en bekert verder.
Dames 1 moest naar Merefeldia in Nederweert. Een moeilijke tegenstander die enige tijd geleden nog verloor van dames 2. Iason kon de eerste helft nog geen duidelijke voorsprong nemen. Het waren maar 2 doelpunten. (6-9). Na de rust verliep het scoren beter en wist Iason de voorsprong uit te bouwen. Jammer genoeg werden er nog 2 penalties gemist anders was de uitslag nog beter geweest. Uit eindelijk kon Iason na een goed gespeelde wedstrijd de kleedkamer opzoeken met een uitslag van 12-17. Hierdoor zal ook Dames 1 van Iason verder gaan in de bekercompetitie.
Programma volgend weekend.
Zaterdag 28-10 speelt de D-jeugd uit tegen Margraten om 10.00 uur.
Zondag 29-10 allemaal in de polfermolen
12.00 uur Dames C – Marsna C
12.45 uur Dames B2 – Heerlen
13.40 uur Dames A – Vlug en Lenig
14.45 uur Dames sen 2 – SVM 2
Dames B1 en dames senioren 1 zijn vrij.

← Vorig bericht

Proficiat!!!! Fanfare St. Cornelius, Schin op Geul

Ondergrondse parkeergarage en 22 appartementen op plaats bieb

Volgend bericht →