Iason verliest de wedstrijd om het kampioenschap

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Iason verliest de wedstrijd om het kampioenschap

In uitwedstrijd tegen MargratenIason D moest tegen Sittardia. Een moeilijke tegenstander. Dit was meteen duidelijk Iason stond na 4 minuten spelen al achter met 0-2.
Hierna wist Iason terug te komen tot 2-3. Een goede fase voor Sittardia volgde waarna men de rust inging met een stand 3-8.
Na de rust werd de wedstrijd meer gelijkwaardiger. Om en om wist men te scoren en Iason verloor weliswaar met 10-16 maar men kon zeker terug zien op een goede wedstrijd.
Voor de dames C was de belangrijkste wedstrijd van deze competitie. Uit tegen Margraten. Beide teams konden kampioen worden bij winst.
In de eerste helft wist Iason een kleine voorsprong op te bouwen. Helaas liepen een speelster van Iason en de coach tegen een onnodige gele kaart aan, wat grote gevolgen zou hebben voor de rest van de wedstrijd.
Na de rust behield Iason de voorsprong tot wederom een speelster van Iason voor een onbekende overtreding een gele kaart kreeg.
De wedstrijd werd harder. Na een verdedigingsactie kreeg dezelfde speelster van Iason wederom geel en dit betekende “rood” met uitsluiting als gevolg.
Jammer dat de scheidsrechter de wedstrijd niet goed aanvoelde en al op C.niveau naar deze harde maatregelen moest grijpen.
Helaas kon Iason het niet meer bijbenen en wist Margraten deze wedstrijd met gering verschil te winnen. Uitslag 6-5.
Na deze wedstrijd gingen de dames B en C nog naar het SVM toernooi. Gelukkig wisten beide teams hier alle wedstrijden te winnen en was de nederlaag snel vergeten.
laatste competitiewedstrijden in de polfermolen te valkenburg
zondag 8 juni Iason D 2 – Noav D2
Iason C 1 – Adio C1
Iason B1 – Born B2

← Vorig bericht

Uitslagen- en wedstrijdverslagen handbal S.V. Vilt/ Be Quick

Zc valkenburg met 10 zwemmers op ONK

Volgend bericht →