Inbrekers hebben het op de kassa gemunt.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Inbrekers hebben het op de kassa gemunt.

O.a. in de Valkenburgse Lindenlaan en Passage.Afgelopen nacht zijn inbrekers erg actief geweest in de regio Zuid Limburg. In maar liefst zes buurtwinkels in de hele regio werd ingebroken en hadden de daders het voorzien op de kassa. De inbraken vonden plaats in Valkenburg a/d Geul, Maastricht, Beek, Kerkrade en Hoensbroek.
De eerste inbraak vond plaats omstreeks 22.00 uur in Valkenburg bij een kapperszaak aan de Lindenlaan, gevolgd door Beek (23.50 uur, Veldekelaan, groetezaak), wederom Valkenburg (00.30 uur, Passage, kledingwinkel), Maastricht (00.55 uur, Burgemeester Cortenstraat, winkel) Kerkrade (03.00 uur, Bleijerheidestraat, bloemenzaak) en Hoensbroek (04.30 uur, Monseigneur Hanssenlaan, buurtsuper).
Bij ten minste twee van de genoemde inbraken hebben getuigen gezien dat twee daders er met een complete kassa vandoor gingen en in een donkere VW-golf stapten. De op deze auto gemonteerde kentekenplaten bleken woensdagavond in Beek te zijn gestolen. Bij de andere inbraken hadden de daders het gemunt op de inhoud van de kassa,meestal wat wisselgeld. De politie houd er rekening mee dat alle inbraken gepleegd zijn door dezelfde daders.

Bron: Politie Limburg Zuid

← Vorig bericht

Nieuw: dorpsplatform Actief Houthem.

Nieuwe attractie in de Gemeentegrot is nog geheim.

Volgend bericht →