Indeling amateurvoetbalteams bekend

Voorpagina » Toerisme » Indeling amateurvoetbalteams bekend

Na afloop van het WK 2018, zijn de indelingen van de Valkenburgse voetbalclubs voor de competitie 2018-2019 bekend gemaakt.
de definitieve indeling voor de eerste elftallen voor de3e, 4e en 5e klasse is als volgt:
3e Klasse A:
Walram,BMR, Centrum Boys, Leonidas-W, RKVVM, RVU, SVME, SVN, Sporting Heerlen, UOW’02, Hellas, Weltania, Wijnandia, SCM;.
4e Klasse B:
SV Geuldal, Abdissenbosch, Eikenderveld, FC Kerkrade-West, KVC Oranje, Kakertse Boys, Passart-VKC, RKHBS, RKTSV, Rood Groen LVC’01, SV Brunssum, Zwart Wit’19, Voerendaal, WDZ;.
5e Klasse A::
Berg’28, Bemelen, FC Gulpen, Geertruidse Boys, Haanrade, KCC’13, Partij, RKMVC, RKSVB, Rimburg, SNC’14, SVA, Sylvia, Vijlen.
SV Sibbe zal komend seizoen met 2 teams gaan spelen in de reserve klasse. Sibbe 1 zal haar thuiswedstrijden spelen om 12.00 uur en Sibbe 2 om 10.00 uur.
Van Iason1 zijn op dit moment nog geen gegevens bekend.
Net als in 2017/’18 zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om pas na de zomer te beginnen met voetballen. Vanwege de vele positieve reacties vanuit het amateurvoetbal is hier ook voor seizoen 2018/’19 toe besloten.
De Tweede en Derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 25 en 26 augustus. De Hoofdklasse mannen begint een weekend later op 1 en 2 september.
In datzelfde weekend beginnen de bekercompetities voor de rest van het amateurvoetbal. Op 22 en 23 september starten de overige competities van de categorie A en B, waaronder de Topklasse vrouwen en de overige mannen-, vrouwen- en jeugdcompetities.
Bekercompetitie veld
De bekerpoulewedstrijden staan gepland voor de volgende data: 1/2 september 2018, 8/9 september 2018, 15/16 september 2018. Overige bekerdata worden gepubliceerd in de volledige speeldagenkalenders, die in januari 2018 bekend worden gemaakt.
Door pas na de zomervakantie te beginnen met bekerwedstrijden in het weekend, hoeven minder voetballers hun eerste wedstrijd(en) te missen. Daarnaast kunnen voetballers, trainers, teams én clubs zich beter voorbereiden op de start van de competitie. Als bijkomend voordeel loopt het voetbalseizoen ook langer door, wat betekent dat meer wedstrijden in de lente worden gespeeld, met hierdoor meer kans op mooi weer en dus minder kans op afgelastingen.
 

← Vorig bericht

Vrijdag geen treinverkeer tussen Heerlen-Valkenburg

Auto uit de bocht gevlogen

Volgend bericht →