Infoavond over zonnepanelenpark Emmaberg

Voorpagina » Toerisme » Infoavond over zonnepanelenpark Emmaberg

Donderdag 18 april van 17 tot 21 uur wordt een ‘omgevingsdialoog’ georganiseerd door het bedrijf Solarpark Emmaberg bv in hotel Voncken aan het Walramplein. Tijdens deze avond wordt het plan gepresenteerd en nader toegelicht.
Indien u aanwezig wilt zijn, dient u zich aan te melden via dit e-mailadres: info@zonneparkemmaberg.nl

emmaberg

Zoals TV Valkenburg eerder al bekend maakte heeft het bedrijf een aanvraag voor het initiëren van een zonnepanelenpark op de Emmaberg van 32ha. groot. Dat zijn 64 voetbalvelden. Solarpark Emmaberg bv heeft een stedenbouwkundigbureau in de hand genomen – Pouderoyen Compagnons – voor de ontwikkeling.
Werkvelden
Pouderoyen compagnons is werkzaam in de stedenbouw, landschapsarchitectuur, planontwikkeling, ruimte ordening en in milieu. Het bedrijf heeft know-how in het ontwikkelen van zonnepanelenparken. Pouderoyen compagnons heeft in opdracht van EnergyPort Peelland de landschappelijke vormgeving van het 11 ha. grote terrein aangepakt.
In Zuid-Limburg is het bedrijf werkzaam in onder andere Banholt (ontwikkeling van en paardenhouderij) en Cadier & Keer (aardappelbewaarplaats). In de Brabantse gemeente Deurne heeft men een zonnepanelenpark gerealiseerd.
Klik HIER om te beluisteren wat wethouder Meijers over de aanvraag zegt.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal van zondag 14 april

Bejaarde komt appartement complex niet uit

Volgend bericht →