Infobijeenkomsten slecht bezocht.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Infobijeenkomsten slecht bezocht.

Uiteraard kwam de brief van het bestuur van Centrum Promotion ter sprake.Maandagavond maakte burgemeester Eurlings bekend dat de georganiseerde informatiebijeenkomsten omtrent de Centrumplannen “niet geweldig bezocht zijn”. “We hadden de Polfermolen achter de hand gehouden indien honderden inwoners zich hadden aangemeld”, zei hij. De commissie Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden discussieerde over het communicatieplan ‘Hart van Valkenburg’. Met name de PvdA vond dit onder de maat.
“Waarom geen pamfletten in het centrum opgehangen”, merkte Jo Simons op. Het merendeel van de commissie was tevreden over de aanpak van het communicatieplan tot op heden. Uiteraard kwam de brief van het bestuur van Centrum Promotion ook ter sprake. Eurlings vind het jammer dat een “bestuurlijke vertegenwoordiging zo’n brief geschreven heeft. Ik had een positievere opstelling van het CP-bestuur verwacht”.Eurlings verder: “Het kan niet zo zijn dat wij € 5 miljoen inzetten en de ondernemers stellen daar niets tegenover. Dan zouden zij van belastingcenten profiteren.Dat kan niet”. Emile Weekers viel Eurlings bij.
“Ondernemers weten dat de kost voor de baat uitgaat”, betoogde hij. Eurlings meldde dat er een verzoek was ontvangen om te overleggen met “Valkenburg Hotels”. “Wij hebben 2 1/2 uur met elkaar van gedachten gewisseld”. “Wij zijn volwassen met elkaar en met de nieuwe plannen omgegaan. Waarom kan dat niet met CP”, aldus Eurlings. “Het bestuur van CP was op de hoogte van alle plannen via de VOR (ondernemersraad, red.). Daarnaast zijn er diverse bijeenkomsten gehouden, o.a. in Prinses Juliana”.
Eurlings en de commissie vinden dat CP een meer positieve instelling moeten aannemen. “Op deze manier stelt men zichzelf buitenspel”, aldus Eurlings.

← Vorig bericht

Veel processiefoto's in 'media".

In 24 uur Cauberg op en af.

Volgend bericht →