Ingezonden brief (5) over Centrumplannen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief (5) over Centrumplannen

Drugsgebruik in Valkenburg aanpakken…Ja gisteren was het weer zover het bruisende stadje beleefde weer als vanouds het auwieverbal. Ook dat is iets wat Valkenburg op de kaart heeft gezet de laatste jaren.Wellness?? Het hele centrum verbouwen om er een grote natuurramp van te maken? Wat gebeurt er met die authentieke panden in de Reinaldstraat?
Gaat het nu echt gebeuren dat valkenburg net zo’n uniforme uitstraling krijgt als die honderden anderen gemeenten. Een moderene uitstraling met veel glas?ultramoderne gebouwen etc etc. Kunnen we nog trots op onze gemeente zijn? Veel geld weggooien voor iets wat zeker niet beter zal zijn. Wie gaat dat betalen? Welke (parkeer) belasting gaat ervoor komen?? Voordat we ons Centrum om zeep helpen adviseer ik eerst aan onze geleerden in Valkenburg om eens te kijken naar de rest van Valkenburg. Hoe is het met de Plenkertstraat? Verloedering no1 !!.
Wat te denken van het Geulstrand, de voetbalkantine van de Boys, het overmatig drugsgebruik van jongeren in Valkenburg waar niemand iets over durft te zeggen en zeker wel aanwezig is. Gisteravond werd er in de zijstraten volop van genoten(gesnoven). Maar volgens de geleerden hebben we die problemen in Valkenburg niet, want wij hebben WELLNESS!!!!???
Nee Valkenburg staat op wankele benen, gezellig op stap gaan wordt schaars, wie zal het in de toekomst nog kunnen betalen?

← Vorig bericht

Madrigalchor Aachen presenteert CD “Leipziger Allerlei”

Ingezonden brief (6) over Centrumplannen

Volgend bericht →