Ingezonden brief als reactie op brief Mieke Aussems.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Ingezonden brief als reactie op brief Mieke Aussems.

“Terecht meer aandacht voor fietsers”.Onderstaande brief is ingezonden door Peter Visser uit Schin op Geul in eenreactie op een eerder door Mieke Aussems uit Vilt geplaatste brief:
———————————————————————————————
Ik sta volledig achter de brief van Mieke Aussems waarin ze schrijft dat er meer aandacht dient te komen voor recreatief fietsen in het Heuvelland, met name in de gemeente Valkenburg. Fietsen biedt veel mensen een geweldige ontspanning en het is ook nog eens gezond om te doen.
Dat betekent natuurlijk niet dat je de mooiste ‘stille’ wandelpaden moet opofferen door ook fietsers er op toe te laten. Als ik een rustige wandeling over prachtige smalle wandelpaden langs de Geul maak en er komen fietsers langs gereden dan stoort mij dat heel erg. Ik kan me ook niet voorstellen dat fietsers dit fijn vinden.
Er is al veel gezegd en geschreven over de ontwikkeling van meer fietspaden. Zuid Limburg heeft al een fantastische ‘knooppuntenroute’ maar er moet meer komen. Een paar jaren geleden heb ik al eens een hele nota geschreven over duurzame toeristische mogelijkheden in ons gebied met aparte wandel- en fietsroutes en alles wat er bij hoort. De nota is nog steeds actueel, kijk op www.natuurlijkgeuldal.nl onder ‘econota’s.
Indien de (fiets)plannen in deze nota uitgevoerd worden dan denk ik dat Mieke heel tevreden is.
Met vriendelijke groeten,
Peter Visser, Schin op Geul
———————————————————————————————

Tot zover deze ingezonden brief.
Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

Raad is 'content' met Antwerps ontwerp.

Valkenburg, stad van de muurschilderingen.

Volgend bericht →