Ingezonden brief: horecagelegenheden gesloten.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief: horecagelegenheden gesloten.

De heer L. Veugen stuurde Tv Valkenburg onderstaande brief.De heer L. Veugen uit Valkenburg stuurde Tv Valkenburg onderstaande brief over de sluiting van de horeca gelegenheden afgelopen zaterdag.
———————————-
Horeca ondernemers in Valkenburg sluiten zaterdag de deuren? Dit in verband met voetbalsupporters waar ze bang voor zijn. Maar niemand durft er voor uit te komen dat dat zo is, want op de ramen staan allemaal onzin briefjes over dat er iets aan de hand is in de zaak. Zo laf zijn die ondernemers. Als er wielrennen is of crashed-ice dan kan en mag alles. Ook met Auw Wieverbal. Dan profiteren diezelfde ondernemers van heel, heel veel volk met hun plastic bekers bier met hun waterbier. Met crashed-ice hebben we zelf gezien dat er een aantal bezoekers (lees supporters) ook op terrassen van alles uitspoken en het eten van borden steelt bij de mensen en dan doen deze horecamensen niets. Maar de gewone burger in Valkenburg moet het maar goed vinden, dat er overal renners zich omkleden en naakt voor de deur staan. Met Auw Wieverbal is ook veel ruzie. Maar daar hoor je niemand over. Ik vind het jammer dat dit zo moet en weet dat de ondernemers zich er niets van aantrekken. Maar ik wil zo snel mogelijk verhuizen uit dit bekrompen dorp.
M.vr.gr., L. Veugen, nu helaas nog inwoner van Valkenburg.
——————-
Tot zover deze ingezonden brief.
Wilt u ook reageren? Dan kan dat via: info@tvvalkenburg.nl

Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

Foto van de webcam van Tv Valkenburg

← Vorig bericht

Slecht spelend IASON wint van hekkensluiter.

Uitzending gemist?

Volgend bericht →