Ingezonden brief n.a.v. afspraak Rijksweg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Ingezonden brief n.a.v. afspraak Rijksweg.

Dit raakt kant nog wal, aldus PPGV-er Jef Kleijnen.De afsluiting van de Rijksweg nabij de finish van het WK-Wielrennen op zaterdag jl. tijdens de tourversie van dit WK raakt kant nog wal. Het was tegen alle afspraken in.

Zelfs voetgangers en mensen op een gewone fiets mochten er niet door. Heb dit zelf aan den lijve mogen ondervinden. Veel mensen uit de omgeving zagen dit als een uitgelezen kans om de sfeer op te snuiven rondom dit gigantisch gebeuren. Maar ze werden als kleine kinderen weggestuurd i.p.v. zich meer bezig te houden met het gedrag van toch weer vele tourfietsers die zich weer geroepen voelde om zich niet aan de regels te houden met alle overlast vandien.
Als Wethouder Thijssen aangeeft dat het WK-Wielrennen een feest van de inwoners moet zijn, dan vind ik dat men bij de tourversie in feite de plank heeft misgeslagen. Niet alleen de lasten voor onze inwoners, maar ook de lusten. Als raadslid in de gemeente Valkenburg a/d Geul zal ik na afloop van dit WK het College van B & W verzoeken dat er een grondige evaluatie komt m.b.t. het hele WK-gebeuren in de gemeenteraad.
Met vriendelijke groet,
Jef Kleijnen.

← Vorig bericht

Oscar Svendsen wereldkampioen beloften.

Hesjesdragers met ieder een andere functie achter de WK-finish.

Volgend bericht →