Ingezonden brief over "Blokkeer Blokker".

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief over "Blokkeer Blokker".

Kijker wil actie tegen winkel in Louis van der Maesenstraat.Een kijker van Tv Valkenburg uit Valkenburg aan de Geul stuurt een brief omtrent een publicatie op de website van Tv Valkenburg over het Centrumplan.
———————————————————————————
De bouw van het nieuwe centrumplan ligt stil omdat er nog één bedrijf dwars ligt: Blokker. Onwillekeurig leidt dit tot gegniffel onder ons als bevolking en zijn we geneigd de kant “van de zwakkere te kiezen”, in dit geval dus van Blokker. Toch wil ik hier een tegengeluid geven.
We mogen met z’n allen van mening verschillen over de veranderingen in het winkelcentrum van Valkenburg en hoe die tot stand zijn gekomen, maar ze zijn wél allemaal genomen door democratische besluiten. Verder is Blokker, vanaf nu “Blokkeer”, geen “kleine jongen” maar een concern dat bij deze onderhandelingen geen nobeler doel nastreeft dan domweg financieel het onderste uit de kan te halen. Blokkeer is er de oorzaak van dat er vooralsnog NIETS gebeurt met centrumplan en dat wij minimaal een jaar langer met half afgemaakte straten zitten.

Blokkeer is er de oorzaak van dat daardoor Valkenburg minstens een jaar langer onaantrekkelijk is voor kooppubliek. Blokkeer is er de oorzaak van dat de parkeertarieven versneld omhoog moeten omdat de parkeergarage een jaar later klaar is. Blokkeer kán er de oorzaak van zijn dat enkele winkeliers het niet gaan redden omdat het allemaal te lang duurt.
Willen we dat?! Zeker we mogen met z’n allen de twijfels hebben of het plan in de huidige economische tijd wel haalbaar is: Maar is het aan Blokkeer om dat voor ons te beslissen ?
Laten we nu met z’n allen eens uit dat “gniffel-” en “zie je wel-” en “ik heb het altijd gezegd stadium” komen en er de schouders onder zetten: Ik stel voor dat we Blokkeer zo snel mogelijk uit haar droom helpen door een kopersstaking af te kondigen:
We kopen niet meer bij Blokkeer tot ze het redelijke contract dat nu voor ligt, getekend hebben.
Genoeg is genoeg.
BLOKKEER BLOKKER !!
Met vriendelijk groet,
Jos Lebouille,
Valkenburg.
—————————————————————————————–
Tot zover deze ingezonden brief.
Wilt u ook reageren? Dan kan dat via: info@tvvalkenburg.nl

Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

December was een zeer natte en sombere maand

Uitzending gemist?

Volgend bericht →