Ingezonden brief over cyclocross wedstrijd.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief over cyclocross wedstrijd.

Deze wordt op 20 oktober georganiseerd.De redactie van Tv Valkenburg kreeg onderstaande brief toegezonden waarin geprotesteerd wordt tegen de te organisaeren cyclocross werstrijd in oktober 2013 in het gebied tussen de Cauberg en de Daalhemerweg.
Tv Valkenburg plaatst deze brief in zijn geheel hier:
——————————————————————————————-
Beste Redactie,
Als je een huis koopt aan de Daalhemerweg weet je dat er een drukke weg voor je huis loopt en dat je in een gebied zit waar veel sport- en andere evenementen voor de nodige verkeersoverlast kunnen zorgen.
Maar waar je NIET op rekent is dat men het natuurgebied achter je huis wil vercommercialiseren voor de zoveelste wielerwedstrijd waarvan de revenuen in diepe zakken verdwijnen.
Want aan de leefbaarheid in het gebied komt het geld duidelijk niet ten goede, ook niet indirect. De leefbaarheid wordt er enkel door aangetast.
Net als de natuurwaarde van het betreffende gebied dat ook nog tot de Ecologische Hoofdstructuur (EHS) behoort.
Kijk maar eens goed naar de bijgevoegde tekening wat men allemaal van plan is, een echte eye-opener voor de wanverhouding tussen de winst van enkelen en de inbreuk op het recht op woongenot van velen.
Want je kunt natuurlijk op je vingers natellen dat, als het eenmaal georganiseerd geweest is, het gebied ontgonnen is voor vele andere activiteiten.
Dus als je solidair bent met de bewoners en vindt dat er niet nog meer natuurgebied opgeofferd mag worden, schrijf dan “Ik ben tegen de cyclocrosswedstrijd van 20 oktober 2013, op het terrein tussen Cauberg en Daalhemerweg” op een briefje, zet je naam en handtekening er onder en lever het in op Daalhemerweg 50 of 102 of op de Konijnsgracht 3.
Om misverstanden te voorkomen, ik schrijf deze brief op persoonlijke titel.
Met vriendelijke groet,
Saskia de Rijke, bewoner Daalhemerweg

KLIK HIER om de protestbrief en het parcours in te zien.

——————————————————————————————–
Tot zover deze ingezonden brief.
Wilt u ook reageren? Dan kan dat via: info@tvvalkenburg.nl

Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

ZVV de Kilo jubileert.

Yves Gorissen werd in Mill Limburgs kampioen.

Volgend bericht →