Ingezonden brief: over de kermis in Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief: over de kermis in Valkenburg

“Dat valkenburg deze kermis met zo’n niveau durft te presenteren”Geacht Gemeentebestuur,
Als inwoner van Valkenburg a/d geul, ben ik de laatste jaren teleurgesteld over de geweldige kermis die Valkenburg durft te presenteren.
Als vader van twee kinderen van 4 &6 jaar, is het diep triest dat valkenburg deze kermis met zo’n niveau durft te presenteren.
Stilstaan is achteruitgang,dat weet ieder bestuurder met een visie. Als kind zijnde gingen wij vroeger vooraf al vragen aan Jef Habets welke attractie er gingen komen op de kermis,zo waren wij als kinderen vol van de kermis.
Deze kermis kun je niet vertonen in een dorp,jullie gaan uit van stad, als Valkenburg,ben daarom op kermismaandag maar naar Vaals gereden met mijn kinderen,dat is pas een dorp met een echte kermis ,voor het gemeentehuis,Chapeau Vaols!!!
Zijn de staanplaatsen te duur of is het soms dat jullie de parkeerplaatsen willen blijven gebruiken tot vrijdag, begrijp hier niets van.
Heb zelf altijd voor de jeugd in Valkenburg geprobeerd deze in de breedste zin te vermaken met vrijwillige inbreng zoals Scouting als lid van Sinterklaascomité. Vraag me af of diegene die hier verantwoordelijk voor is,eigenlijk wel weet wat een blij kind is!!
Met onvriendelijke groet
Frank Lemmens Leenhoflaan Valkenburg a/d geul

← Vorig bericht

Valkenburg moet cultuurhistorisch centrum krijgen

"Is dit zomer ?"

Volgend bericht →