Ingezonden brief over klacht tegen parkeerregime

Voorpagina » Toerisme » Ingezonden brief over klacht tegen parkeerregime

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande reactie op een brief over het parkeerbeleid. De brief wordt in zijn geheel gepubliceerd.
———
KLACHT TEGEN HET NIEUW IN TE VOEREN PARKEERREGIME, GEREGISSEERD DOOR DE WETHOUDER J.VERMEER VAN DE GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL.
Bij deze dient de familie Huijnen-Jagt, (adres is bekend bij de redactie, red.) een klacht in tegen het nieuw in te voeren parkeersysteem. Wij zijn senioren die midden in de maatschappij staan en de doelgroep zeer goed kennen door de diverse activiteiten waar bij wij betrokken zijn. En overal horen we hetzelfde geluid: hoe moeten wij dit nu doen? Ik heb helemaal geen computer en moet ik soms iedere keer bellen ? dat kost mij geld. Niemand komt nog op bezoek, iets wat nu ook al vaker aan de hand is door het parkeersysteem in Broekhem-zuid. Mensen die zelf alle faciliteiten hebben van onbekommerd wonen en parkeren of met hun ambtelijke status hun auto zelf onbeperkt op elke gewenste plek neerzetten,  hebben geen idee wat ze hun (oudere) medebewoners hiermee aandoen.  Kom eens uit je comfortzone van het pluche of bureau en ga de wijken in die het betreft  en kijk dan hoe je parkeerdrukte oplost. Tenzij natuurlijk gewoon de gemeentekas gespekt moet worden, maar zeg dat dan ook. Dan kan de burger en de politiek hierop een gepast beleid gaan voeren.
Er loopt inmiddels een handtekeningenactie. Dit kost echter iets meer tijd maar U zult deze t.z.t op Uw bureau zien liggen.
Valkenburg aan de Geul
Familie Huijnen-Jagt
———–
Tot zover deze ingezonden brief.
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.
Vanaf aanstaande zondag ziet u in TV Valkenburg Vandaag de reactie van wethouder Jan Vermeer op het uitgezonden item waarin VSP-voorman Jef Kleijnen reageert op het ingestelde parkeervergunningbeleid in delen van Valkenburg aan de Geul. U kunt het programma ook bekijken via deze website. En ook via uw smartphone. Klik daarvoor op onze website op de button ‘LIVE TV’.

← Vorig bericht

Sacramentsprocessie dor Broekhem-Zuid

Opera in Openluchttheater vanavond afgelast!

Volgend bericht →