Ingezonden brief over terugwinnen klanten centrum

Voorpagina » Toerisme » Ingezonden brief over terugwinnen klanten centrum

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief over een actueel onderwerp dat afgelopen week geplaatst werd op deze website. KLIK HIER om het artikel nogmaals te lezen. Wij plaatsen de brief integraal.
——————–
Ik lees dat men de klanten weer wil terughalen naar het Centrum van Valkenburg. Ik lees ook dat de gemeente weer een flinke duit belastinggeld inzet voor flyers ed. Het lijkt me weggegooid geld. De eenvoudigste en makkelijkste manier om klanten terug te halen is heel eenvoudig. Als die 24.000 euro nu eens ingezet werden om de bezoekers en klanten minder parkeergeld te laten betalen, waren die klanten snel terug.Daar hoef je dus ook geen ingewikkelde onderzoeken voor te doen of dure en overbodige flyers voor te laten drukken. Iedereen weet toch al lang dat betaald parkeren in binnensteden een grote ergernis is voor het winkelend publiek.
Dhr. J.Schijns, Valkenburg
———————-
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.

← Vorig bericht

Toen en nu: De Fransche Molen

App over struikelstenen-project Valkenburg

Volgend bericht →