Ingezonden brief over veranderingen Valkenburg-C

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief over veranderingen Valkenburg-C

Dr. Erenstraat, Gozewijnstraat, en de gronden om de St.NicolaaskerkHierbij wil ik reageren op het gepubliceerde stuk van Transparant over de verkoop van de gronden aan de Dr. Erenstraat, Gozewijnstraat, en de gronden om de St.Nicolaaskerk. Ik heb niet veel tijd om me met de Valkenburgse politiek bezig te houden maar heb wel de plannen over het centrumplan gelezen waar ik al meteen mijn twijfels bij had over de financiële haalbaarheid net zoals destijds met de polfermolen.Nu las ik dat de raad al besloten heeft om de gronden te koop aan te bieden,
Hhet is misschien wel laat maar toen ging er bij mij pas een belletje rinkelen,en ik denk dat dat bij veel Valkenburgers het geval is.Ik woon al mijn hele leven in deze geweldige stad en ik hou er veel van, maar de bebouwing op deze plaatsen is rond uit belachelijk. In andere steden neem nou b.v. Maastricht krijgt een gemeente dit niet klaar, het uitzicht op de kerk en het Spaans Leenhof wegnemen,en het ruimtelijke uit het Theodoor Dorrenplein nemen.
Tot de gemeente maar andere wegen bewandeld om aan haar financiën te komen,want deze beslissing is onomkeerbaar.Ik zal zeer zeker eens contact opnemen met de mensen van Transparant want ik denk dat deze het goed voor hebben met ons Valkenburg.
Groet
Jef Pluijmen
Valkenburg

← Vorig bericht

Historische vondsten zichtbaar maken bovengronds ?

Wel subsidie voor de "Hoeskamer"

Volgend bericht →