Ingezonden brief over verkoop Polfermolen

Voorpagina » Toerisme » Ingezonden brief over verkoop Polfermolen

TV Valkenburg ontving onderstaande reactie naar aanleiding van een Tv-interview via TV Valkenburg Vandaag over de verkoop van de Polfermolen. Wij plaatsen de brief integraal.
——————–
Europese aanbesteding
Tijdens een zoveelste geheime vergadering met de gemeenteraad is burgemeester Eurlings gemandateerd om de Polfermolen voor €1,00 te ‘verkopen’ aan Wijckerveste. Het  €10-bod van een maand geleden door ondernemer Léon Rijnders is gewoon genegeerd. Echter, de gemeente Valkenburg in de persoon van onze burgemeester kán niet zomaar onderhands deze miljoenendeal sluiten met  Wijckerveste.
Misschien gaat een gemeenteraadslid zich alsnog realiseren dat de Polfermolen-verkoop aan een particuliere marktpartij Europees openbaar aanbesteed moet worden.
Als de gemeente Valkenburg dat niet doet dan zullen anderen in Brussel klacht indienen, in het belang van Valkenburg aan de Geul, om EU-boetes en negatieve publiciteit te voorkomen.
Levien & Roos Spits-Vossen,
Valkenburg
———————-
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.

← Vorig bericht

Motie van afkeuring raad tegen raadslid

Twee ton voor kunstgrasvoetbalvelden

Volgend bericht →