Ingezonden brief over oversteek Reinaldstraat

Voorpagina » Toerisme » Ingezonden brief over oversteek Reinaldstraat

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief van Jac. Schijns uit Broekhem. TV Valkenburg plaatst de reactie integraal.
—————
Naar aanleiding van Uw bericht over de gevaarlijke zebra in de Reinaldstraat het volgende:
Ik heb de gemeente Valkenburg 3 maanden geleden al eens een brief geschreven over die zebra. Ze wilden die zebra toen al weg hebben, met het zelfde domme argument dat voetgangers daar nauwelijks gebruik van maken. Ik wil deze brief niet integraal publiceren maar er het volgende uit citeren. Ik heb vermeld dat mijn vrouw gehandicapt is en dat elke meter verder lopen naar een zebra bij het stoplicht erg veel inspanning kost. Vervolgens dat wanneer de nieuwbouw aan de Reinaldstraat klaar is, de bewoners weer ruimschoots gebruik maken van die zebra. Bovendien heb ik er op gewezen dat opruimen van die zebra meer geld kost dan hem te laten liggen. Het argument dat automobilisten last hebben van overstekende voetgangers is een kulargument, want het verkeer staat er meer stil dan dat het rijdt. Wat heeft de gemeente met die brief gedaan? In het kader van openbaarheid van bestuur en de verplichting binnen 6 weken brieven te beantwoorden, heeft de gemeente tot nu toe niks van zich laten horen. Ook heb ik wethouder Vankan hierover willen bellen, maar hij was wegens drukke werkzaamheden niet telefonisch te spreken. Ik zou teruggebeld worden. Maar helaas. Tot vandaag nog geen telefoon gehad. Ik vind het smijten met het geld van de burgers om eerst de zebra op te ruimen en 10 meter verder iets onbegrijpelijks neer te leggen. Vervolgens na 14 dagen de boel weer op te ruimen en de oude toestand te herstellen. Hoe dom kan men zijn. Vooral als je al verschillende kanten gewaarschuwd bent.
——————
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Stokje overgedragen aan Valkenburg aan de Geul

Woodstock 50 jaar na dato in Valkenburg

Volgend bericht →