Ingezonden brief over de Polfermolen

Voorpagina » Toerisme » Ingezonden brief over de Polfermolen

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief over het Polfermolen complex. De gehele brief wordt gepubliceerd.
——–
Met verbazing lees ik het voorstel van de gemeenteraad over de toekomst van de Polfermolen. Het is toch van de gekke dat de gemeente Valkenburg de Polfermolen niet rendabel kan maken en dat een gemeenteraad niks beter weet voor te stellen dan sluiting en afbraak van het gebouw. Pure kapitaalvernietiging. Enerzijds wil de gemeente het bewegen van ouderen stimuleren via MBVO, anderzijds wil men zo’n prachtige accommodatie van de hand doen. Veel ouderen maken gebruik van het zwembad door elke week hun baantjes te trekken en bewegingsoefeningen te doen.
Wel is er veel geld voor allerlei showobjecten zoals het nieuwe centrum inclusief nieuwe poortgebouw en de aanpassing van straten en pleinen. Allemaal misschien belangrijk, maar de burger wordt door de gemeenteraad aan de kant geschoven. Toerisme is belangrijk, maar de burgers? Die komen weer in zicht als er gemeenteraadsverkiezingen zijn.
Ik roep de gemeenteraad dan ook op om een beter voorstel voor de Polfermolen te doen. Want voor afbraak hebben we geen gemeenteraad nodig.Dat kan iedereen zelf bedenken. Dus gemeenteraad doe een creatief voorstel,waar toeristen en de burgers van deze mooie stad wat aan hebben.
Jac.Schijns uit Valkenburg
———
Tot zover de integraal overgenomen brief.
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.

← Vorig bericht

Expositie Fotof Limburg in Nuth

Polfermolen: inwoners voor of na besluit informeren?

Volgend bericht →