Ingezonden brief: reactie op sluiting horeca.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief: reactie op sluiting horeca.

De kans op vernielingen, bedreigingen en agressiviteit is nagenoeg 100%, aldus briefschrijver.De heer H. Beckers uit Harmelen stuurde Tv Valkenburg onderstaande brief over de sluiting van de horeca gelegenheden afgelopen zaterdag.
——————-
Dhr. Veugen vindt Valkenburg, en dan vooral de ondernemers, maar erg bekrompen. Misschien zou hij zich eens beter moeten laten informeren wat de financiële gevolgen zijn als je als ondernemer een groep zichzelf "’Feijenoord-supporters"’ noemende asoos in je zaak krijgt. De kans op vernielingen, bedreigingen en agressiviteit is nagenoeg 100%. De eventuele schade wordt door geen enkele verzekering betaald en de aanwezige M.E. kan en mag pas optreden als er daadwerkelijk iets gebeurt.

Misschien vindt dhr. Veugen het geen probleem als hij gezellig in een horecagelegenheid zit te eten of aan de bar een lekker drankje nuttigt, er plotseling een stelletje dwazen de zaak binnenkomen en de boel terroriseren. De doorsnee ondernemer wil daar zijn gasten voor behoeden en sluit dus zijn deuren. Waarbij hij het financiële verlies van die avond voor lief neemt en dit ook niet op dhr. Veugen zal verhalen.

M.vr.gr. Huub Beckers uit Harmelen
———————-
Tot zover deze ingezonden brief.
Daarmee is de dicussie rond dit onderwerp ook gesloten.
Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

Kunstwerk op de rotonde in Berg en Terblijt.

Centrumwinkeliers willen kooppubliek lokken.

Volgend bericht →