Ingezonden brief: 'Sloop Geulbrug gaat niet door'.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden brief: 'Sloop Geulbrug gaat niet door'.

Open brief over publicatie Tv Valkenburg.Martin Huppertz stuurt Tv Valkenbuyrg een open brief waarin hij als woordvoerder van bezwaarmakers stelling neemt tegen een publicatie van deze omroep. Lees hieronder de volledige brief.
—————————————————————————————-
In insinuaties van redacteur Fons Winteraeken op Tv Valkenburg (kabelkrant en website) zijn zeer eenzijdig en gekleurd. Beweerd wordt dat slechts één persoon de sloop van de Geulbrug heeft verhinderd. Fout! Vele tientallen Valkenburgers hebben bij de bestuursrechter aangedrongen om het besluit van de gemeente om op donderdag 12 januari te beginnen met die sloop te vernietigen. En met succes. Dan de bewering van (wel) één ondernemer (geen naam genoemd) in de Grotestraat, dat uitstel van de sloop schade betekent voor de ondernemers in de Grotestraat.
Ook die opmerking raakt kant noch wal. De gemeente Valkenburg aan de Geul is al vanaf 1998 bezig plannen te maken voor de sloop van de omstreden brug. Vooral in de jaren na 2005 is daar intensief over gepraat. Om dan in 2012 de burgers van Valkenburg het mes op de keel te zetten en te dreigen over te gaan tot een zeer snelle, onwettelijke, sloop, is een grove fout van het gemeentebestuur niet van de indieners van de bezwaarschriften.

Namens de vele Valkenburgers, die tegen de sloop van de Geulbrug zijn,
Martin Huppertz
—————————————————————————————–
Tot zover deze ingezonden brief.
Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.

De redactie.

← Vorig bericht

Goede doorstroom van het verkeer in centrum.

Ondernemers hebben het gehad met bezwaren.

Volgend bericht →