Ingezonden reactie: Deelname ondernemers aan Kerststad.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ingezonden reactie: Deelname ondernemers aan Kerststad.

Zestien ondernemers nemen deel aan Stichting Kerststad.Onderstaande ingezonden brief van Stichting Kerststad Valkenburg wiordt in zijn geheel gepubliceerd. De redactie
——————————————
“Ondernemers” Valkenburg kiezen massaal voor de winterslaap vanaf 31 oktober 2014!!
Gedurende de maanden november/december 2013 hebben wij met enkele honderden vrijwilligers, verkeersregelaars, bestuurders van voertuigen, dansers, beveiligers en overige vrijwilligers weer geheel belangeloos onze energie en tijd gestoken in het welslagen van Kerststad Valkenburg. En als we terug kijken hebben we met zijn allen kunnen concluderen dat we daar beste redelijk in geslaagd zijn.
Nog nooit hadden we zoveel bezoekers, nog nooit hebben we zoveel media aandacht gehad, nog nooit zoveel tv WDR/SBS/ MaxTV/tv Limburg, L1 en het hoogte punt de melding van CNN Valkenburg bij de top 10 van kerststeden in de wereld.
De climax van alles is echter nog nooit hebben we zo weinig steun ontvangen van de ondernemers, wel geteld 16 ondernemers uit centrum hebben gemeend kerststad te moeten steunen en dus het belang van het voort bestaan ingezien!! Waarvoor onze dank. Gelukkig hebben wel diverse hoteliers buiten centrum ons gesteund, dit waren er ruim 20.
Helaas kunnen we dan ook niet anders concluderen dat de risico;s voor het besturen en bewaken van de voortgang van dit enorme evenement, ondanks de steun van de kleine groep sponsoren/donateurs, niet langer wenselijk is.
Wie had dit ooit gedacht, echter alles heeft zo zijn voordelen, goed uitgerust beginnen aan het zomerseizoen is ook meegenomen!!!!!
Met vriendelijke groeten,
Gert Veenhuizen,
Stichting Kerststad
———————————————

Tot zover deze ingezonden brief. Wilt u reageren? Dan kan dat via: info@tvvalkenburg.nlTv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

Buurtbemiddeling start overleg over vuurwerkoverlast.

Mishandeling en dreiging met vuurwapen.

Volgend bericht →